Logo
My Account |  Site Map | Contact Us  
Welcome Guest Search | Active Topics | Sign In | Register

System.Exception: Child process not ready. nWaitResult = 1 Options
Thanh
Posted: Friday, January 6, 2017 5:34:41 AM
Rank: Newbie
Groups: Member

Joined: 9/23/2016
Posts: 3
Hello,
We are using EO.Browser v16.1.54.0 in our application. It work perfectly in our test environment, but we got following error when we deployed our application for some customers (the error occurred in some client only)

System.Exception: Child process not ready. nWaitResult = 1
at EO.Internal.ji.a(String A_0, Boolean A_1)
at EO.Internal.ji.a(p2 A_0)
at EO.Internal.ji.a(String[] A_0, String A_1, String A_2, String A_3, String A_4)
at EO.Internal.aqk.a(String A_0, String A_1)
at EO.Internal.awo.e()
at EO.WebEngine.Engine.Start()
at EO.Internal.cl..ctor(WebView A_0)
at EO.WebBrowser.WebView.x()
at EO.WebBrowser.WebView.b(IntPtr A_0, Boolean A_1)
at EO.WebBrowser.WebView.Create(IntPtr hWnd)
at EO.WebBrowser.WinForm.WebControl.a(Object A_0)

- I was disable antivirus in client, it is not help
Any guidance will be really helpful?
Thanks
eo_support
Posted: Friday, January 6, 2017 9:08:21 AM
Rank: Administration
Groups: Administration

Joined: 5/27/2007
Posts: 19,426
Thanh
Posted: Thursday, January 19, 2017 12:56:33 AM
Rank: Newbie
Groups: Member

Joined: 9/23/2016
Posts: 3
Hi,
I updated EO browser to latest version (Version: 16.2.93.0) and Enable large address space following
https://www.essentialobjects.com/doc/common/large_address_space.aspx
The issue still existed with error:

Quote:
EO.Internal.jl+e: Child process exited unexpectedly.
at EO.Internal.jl.a(Exception A_0, Boolean A_1)
at EO.Internal.jl.a(p4 A_0)
at EO.Internal.jl.a(Boolean& A_0, String[] A_1, String A_2, String A_3, String A_4, String A_5)
at EO.Internal.jl.a(String[] A_0, String A_1, String A_2, String A_3, String A_4)
at EO.Internal.aqo.a(String A_0, String A_1)
at EO.Internal.awq.f()
at EO.WebEngine.Engine.Start()
at EO.Internal.awq.b()
at EO.Internal.cn..ctor(WebView A_0)
at EO.WebBrowser.WebView.x()
at EO.WebBrowser.WebView.b(IntPtr A_0, Boolean A_1)
at EO.WebBrowser.WebView.Create(IntPtr hWnd)
at EO.WebBrowser.WinForm.WebControl.a(Object A_0)



For more information, Only two users get this issue, others work fine. All users use the same antivirus/security policy in customer environment.
eo_support
Posted: Thursday, January 19, 2017 8:27:08 AM
Rank: Administration
Groups: Administration

Joined: 5/27/2007
Posts: 19,426
Hi,

Do you have your application installed on a slow network drive?

Thanks!
Thanh
Posted: Friday, January 20, 2017 4:42:18 AM
Rank: Newbie
Groups: Member

Joined: 9/23/2016
Posts: 3
I checked with users, they got the issue in every computer they login. So I think it is not a less memory or slow network drive problem.
Any guidance for me tracking problem with their account?
eo_support
Posted: Friday, January 20, 2017 1:57:57 PM
Rank: Administration
Groups: Administration

Joined: 5/27/2007
Posts: 19,426
Hi,

This sounds like to be related to permissions. However without debugging we have no way of knowing exactly what permission fails. Is it possible for you to provide remote access to us to a test system? That way we can try to run some test on it to see if we can find out the root cause.

Thanks!


You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.