Logo
My Account |  Site Map | Contact Us  
Welcome Guest Search | Active Topics | Sign In | Register

Checked checkbox doesn't appear checked when printed from Eo.WebBrowser Options
Francois
Posted: Monday, May 8, 2017 4:04:00 PM
Rank: Newbie
Groups: Member

Joined: 5/8/2017
Posts: 1
Hello,

I try to print a checked checkbox from Eo.WebBrowser but I don't get it checked.

Here is an example that I try to print and doesn't work:

Quote:
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>

<title>Checkbox Testing Page</title>
<meta name="description" content="">

</head>
<body>
<h2>Checkbox Testing Page</h2>
Checked <input type="checkbox" name="chk3" checked><br>

</body>
</html>


Does something I did wrong? It's a basic case that should work.

Could you help me with this? I didn't find anything in the support forum about this.

Thanks,
François
eo_support
Posted: Tuesday, May 9, 2017 3:53:44 PM
Rank: Administration
Groups: Administration

Joined: 5/27/2007
Posts: 19,598
Hi,

This appears to be an issue. We will look into it and see what we can find.

Thanks!
Benoit Martel
Posted: Thursday, May 18, 2017 1:43:35 PM
Rank: Newbie
Groups: Member

Joined: 5/9/2017
Posts: 1
Any update on this one?
eo_support
Posted: Thursday, May 18, 2017 1:44:46 PM
Rank: Administration
Groups: Administration

Joined: 5/27/2007
Posts: 19,598
Not yet. We are still working on this one. We are able to reproduce the problem and we have narrowed down the issue. But we are still working on the solution.


You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.