Logo
My Account |  Site Map | Contact Us  
Welcome Guest Search | Active Topics | Sign In | Register

EO.WebBrowser load slowly Options
Idem santé
Posted: Thursday, October 12, 2017 6:20:24 AM
Rank: Newbie
Groups: Member

Joined: 4/27/2016
Posts: 5
I create a form with an EO.WebBrowser (17.1.30.0) object.

Each time I lauch my form, it takes 3 s to open and after it's load the website into the webcontrol.

How I can open my form instantly ?

best regards
eo_support
Posted: Thursday, October 12, 2017 8:17:58 AM
Rank: Administration
Groups: Administration

Joined: 5/27/2007
Posts: 19,668
Hi,

It can take that long to load a page. If that is not acceptable to you, you can try to use this method to preload the page in the background before you show the form:

https://www.essentialobjects.com/doc/eo.webbrowser.webview.preload_overloads.aspx

Thanks
Idem santé
Posted: Thursday, October 12, 2017 10:11:43 AM
Rank: Newbie
Groups: Member

Joined: 4/27/2016
Posts: 5
I don't have the preload method, which version I must to have ?
eo_support
Posted: Friday, October 13, 2017 8:10:58 AM
Rank: Administration
Groups: Administration

Joined: 5/27/2007
Posts: 19,668
Hi,

This method was added later last year. So you will need 2016.2 or 2017 in order to use this method. I do see that your subscription is current. So you should be able to download a new license key for 2017 from your orders page and use the current version.

Thanks!
Idem santé
Posted: Friday, October 13, 2017 8:30:49 AM
Rank: Newbie
Groups: Member

Joined: 4/27/2016
Posts: 5
hi, I look at in my webbrowser object
I found it in eo.webbrowser.webview

thanks


You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.