Logo
My Account |  Site Map | Contact Us  
Welcome Guest Search | Active Topics | Sign In | Register

Problem playing JW Player video Options
yvesm
Posted: Friday, November 10, 2017 9:19:47 AM
Rank: Advanced Member
Groups: Member

Joined: 12/1/2014
Posts: 42
I have a customer with the following website: http://oniseptv.onisep.fr/

It uses JW Player. The problem is that their videos

- will not play in my application
- play fine in the Tabbed demo
- will not play in a simple application with just a EO.WebBrowser on it

I use c# and WPF

I can't figure out what's in the Tabbed demo that makes it work.

Thank you.
eo_support
Posted: Friday, November 10, 2017 10:09:48 AM
Rank: Administration
Groups: Administration

Joined: 5/27/2007
Posts: 19,749
Hi,

You will need to compare your non-working code with our working sample code to find out what triggered the difference yourself. We generally do not provide this level of troubleshooting, especially when you already have a working example with full source code.

Thanks!
yvesm
Posted: Friday, November 10, 2017 10:17:37 AM
Rank: Advanced Member
Groups: Member

Joined: 12/1/2014
Posts: 42
I have been doing just that, I was just hoping there was a quick obvious reason you knew about. I guess my question was more about why it doesn't work on a simple application with only

<eo:WebControl>
<eo:WebControl.WebView>
<eo:WebView Url="http://oniseptv.onisep.fr">
</eo:WebView>
</eo:WebControl.WebView>
</eo:WebControl>
eo_support
Posted: Friday, November 10, 2017 11:13:34 AM
Rank: Administration
Groups: Administration

Joined: 5/27/2007
Posts: 19,749
You really just need to compare the code to find it out yourself. We are not your shortcut for these kind of basic debugging tasks. The first thing we do if we were to troubleshoot such errors would be comparing the code as well. Doing so for you would inadvertently encourage other users to run everything through us regardless whether the issue is related to us or just simple plain code errors on their side. This is why we do not do it. Hope you understand.
yvesm
Posted: Friday, November 10, 2017 11:40:28 AM
Rank: Advanced Member
Groups: Member

Joined: 12/1/2014
Posts: 42
Sorry I mislead you, it does not work in the demo. Not trying to take a shortcut here, just reaching out after hitting a wall with that problem. Anyway, if you want to try it the problem can be recreated with this page as well - it doesn't play the video and displays and error symbol.

https://support.jwplayer.com/customer/portal/articles/1406723#fndtn-method-1


Thank you.


eo_support
Posted: Friday, November 10, 2017 1:10:49 PM
Rank: Administration
Groups: Administration

Joined: 5/27/2007
Posts: 19,749
Hi,

You will need to enable proprietary video/audio codecs:

https://www.essentialobjects.com/doc/webbrowser/advanced/html5.aspx

You can try this with the TabbedBrowser sample by adding the AllowProprietaryMediaFormats() call to App.xaml.cs/.vb before creating MainWindow.

Thanks!
yvesm
Posted: Saturday, November 11, 2017 10:42:31 AM
Rank: Advanced Member
Groups: Member

Joined: 12/1/2014
Posts: 42
Thank you. Sometimes the video plays, sometimes it doesn't including the demo.
yvesm
Posted: Wednesday, November 15, 2017 1:09:21 PM
Rank: Advanced Member
Groups: Member

Joined: 12/1/2014
Posts: 42
It seems that setting EnableWebSecurity to false fixes my problem. Note that Google Chrome does not have the issue. Thank you.
eo_support
Posted: Wednesday, November 15, 2017 2:24:46 PM
Rank: Administration
Groups: Administration

Joined: 5/27/2007
Posts: 19,749
Thanks for the update. There can be minor behavior differences between the current version of EO.WebBrowser and the latest version of Google Chrome due to the fact that EO.WebBrowser is based on a slightly older version of Chromium browser engine. We will have a new version based on Chromium V62 out very soon. After that we can investigate further if you still have problems.


You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.