Logo
My Account |  Site Map | Contact Us  
Welcome Guest Search | Active Topics | Sign In | Register

EO WebBrowser upgrade shows dialogs while loading Options
myWorkspace
Posted: Thursday, February 8, 2018 5:52:28 AM
Rank: Member
Groups: Member

Joined: 1/6/2016
Posts: 13
We recently upgraded from version 17.1.14.0 to 18.0.65.
Our code Initializes EOWebBrowser & then does a webview.LoadUrl(url) check to ensure url is available/active.
All this worked as expected in version 17 but with the upgrade to version 18 while loading the url we see
tiny windows start appearing with 'CP1' or 'CP5' & an OK button which needs to be clicked!
these windows also have 'Renderer9::Initialize' as window title.
Have you seen this happening before?

Same code with version 17 works as expected but with version 18 we see these odd looking windows appear one after another expecting
the user to click 'OK' button for them to go away!
Could you please let us know if this has a fix or any workarounds?

Thanks in advance!


eo_support
Posted: Thursday, February 8, 2018 6:46:31 AM
Rank: Administration
Groups: Administration

Joined: 5/27/2007
Posts: 20,746
Hi,

Please update to 18.0.70 build from our download page. This was an issue in .65 build but has been fixed in .70 build.

Thanks!


You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.