Logo
My Account |  Site Map | Contact Us  
Welcome Guest Search | Active Topics | Sign In | Register

Is there a way for a form to support two views Options
penright
Posted: Monday, September 10, 2018 8:24:16 AM
Rank: Newbie
Groups: Member

Joined: 10/30/2017
Posts: 8
I am trying to show at least a snapshot of two cameras. The ultimate would be to show streaming. The only difference is the URL.
I have two web controls on a form but only the last one wins. I assume it because the EO object requires a form handle.
Could I use 2 task methods?
Just thinking out loud for now. :-)



Code: Visual Basic.NET
Dim tmp As New Form1
tmp.Show()
EO.WebBrowser.Runtime.AddLicense(
                     ".............................................." +
                     ".................................." )

tmp.WebControl1.WebView.LoadUrl("http://10.29.3.19/PictureCatch.cgi?;username=xxxxxx&password=xxxxxx&channel=1")
tmp.WebControl2.WebView.LoadUrl("http://10.29.3.18/PictureCatch.cgi?;username=xxxxxx&password=xxxxxx&channel=1")
Do While True
    Sleep(3D)
Loop
eo_support
Posted: Monday, September 10, 2018 10:34:01 AM
Rank: Administration
Groups: Administration

Joined: 5/27/2007
Posts: 20,603
Hi,

There are no restrictions on how many WebView you can have on our end. In fact it's very common for people to have multiple WebViews in a single form. So the problem must be something else. As a simple test, you can try to use them to load two separate static HTML file and see if they load fine. If they load fine, then the problem might be related to your web server.

Thanks!
penright
Posted: Monday, September 10, 2018 12:00:28 PM
Rank: Newbie
Groups: Member

Joined: 10/30/2017
Posts: 8

eo_support wrote:
If they load fine, then the problem might be related to your web server


Code: Visual Basic.NET
tmp.WebControl1.WebView.LoadUrl("file://c:\test.html")
tmp.WebControl2.WebView.LoadUrl("file://c:\test.html")

Changing to the above I got the same results.
But that did get me to take a different look. Come to find out, I am extending the EO.Broswer.WebControl and and it had a bug.

I must have grabbed the wrong one from the tool bar. It was my intention to the the EO.Broswer.WebControl.

My bad. Sorry.

eo_support
Posted: Monday, September 10, 2018 4:30:22 PM
Rank: Administration
Groups: Administration

Joined: 5/27/2007
Posts: 20,603
No problem. Glad to hear that you found out the root cause!


You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.