Logo
My Account |  Site Map | Contact Us  
Welcome Guest Search | Active Topics | Sign In | Register

Getting ArgumentOutOfRangeException while loading PdfDocument Options
2work
Posted: Monday, October 1, 2018 6:30:23 AM
Rank: Newbie
Groups: Member

Joined: 7/22/2016
Posts: 3
While trying to open a PDF with new PdfDocument(fileName), we get an ArgumentOutOfRangeException.
Trying to open the same document in Adobe Acrobat Reader or Chrome, there is no problem.

We have tried using the latest version of EO.Pdf. The PDF version used is 1.7

I would like to include the document involved, but did not see any attach possibility.

Code used:
static void Main(string[] args)
{
var pdfDocument = new PdfDocument("Test.pdf");
}

If we open and save this document in Adobe Acrobat Reader, it will open in EO.Pdf.
eo_support
Posted: Monday, October 1, 2018 8:23:33 AM
Rank: Administration
Groups: Administration

Joined: 5/27/2007
Posts: 20,821
Hi,

What version do you use? This might be an issue has already been addressed in the latest build. If the latest build still does not resolve the issue, you can send us the PDF file that you are trying to load and we will be happy to take a look. See here for how to send test files to us:

https://www.essentialobjects.com/forum/test_project.aspx

Thanks!
eo_support
Posted: Tuesday, October 2, 2018 11:06:45 AM
Rank: Administration
Groups: Administration

Joined: 5/27/2007
Posts: 20,821
Hi,

We have looked into the file you sent to us. There is a minor error in the file. We are changing our code to tolerate such error and it should load correctly in our next build. We will post here again as soon as we post the new build.

Thanks!
eo_support
Posted: Thursday, October 11, 2018 4:06:47 PM
Rank: Administration
Groups: Administration

Joined: 5/27/2007
Posts: 20,821
Hi,

This is just to let you know that we have posted a new build that should fix this issue. You can download the new build from our download page. Please take a look and let us know how it goes.

Thanks!
2work
Posted: Monday, October 15, 2018 10:49:33 AM
Rank: Newbie
Groups: Member

Joined: 7/22/2016
Posts: 3
Hi,

I have checked your new build and can confirm that my problem is fixed.
Thank you very much for the quick solution!
eo_support
Posted: Monday, October 15, 2018 1:28:16 PM
Rank: Administration
Groups: Administration

Joined: 5/27/2007
Posts: 20,821
Great. Thanks for confirming the fix!


You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.