Logo
My Account |  Site Map | Contact Us  
Welcome Guest Search | Active Topics | Sign In | Register

EO.Browser can not open page Options
alex
Posted: Thursday, November 29, 2018 7:51:12 PM
Rank: Newbie
Groups: Member

Joined: 11/22/2018
Posts: 4
hello
I used EO.browser in office VSTO , I found in any Windows 10 (not all), browser can not load any page , only blank page, no context menu , no load failed message , please help me figure out what happen.
eo_support
Posted: Friday, November 30, 2018 9:34:19 AM
Rank: Administration
Groups: Administration

Joined: 5/27/2007
Posts: 20,821
Hi,

Please enable EO worker process and see if it resolves the issue for you:

https://www.essentialobjects.com/doc/common/eowp.aspx

Thanks!
alex
Posted: Sunday, December 2, 2018 7:31:05 PM
Rank: Newbie
Groups: Member

Joined: 11/22/2018
Posts: 4
no, nothing changed , in debug ui console window there is only blank page .
eo_support
Posted: Monday, December 3, 2018 3:00:07 PM
Rank: Administration
Groups: Administration

Joined: 5/27/2007
Posts: 20,821
Hi,

Please check if you are using the latest build first. If you are already on the latest build, then follow the above step to enable EO Worker process, after that you can start Task Manager and see if you see a number of "EO Worker Process" in your process list. If that still does not work, please handle this event and see if you can trap any exceptions:

https://www.essentialobjects.com/doc/eo.base.runtime.exception.aspx

If you do get exception from the above event, please get the value of e.ErrorException.ToString() in your event handler and provide that to us. We will then see what we can find.

Thanks!
alex
Posted: Wednesday, December 5, 2018 2:46:40 AM
Rank: Newbie
Groups: Member

Joined: 11/22/2018
Posts: 4
in task manager I could see Eo worker process , but no exception logged . Just like some software blocked eo.browser , I tried use microsoft webbrowser instead of eo.browser , it's working.
eo_support
Posted: Wednesday, December 5, 2018 9:21:12 AM
Rank: Administration
Groups: Administration

Joined: 5/27/2007
Posts: 20,821
How many EO Worker Process do you see?
alex
Posted: Wednesday, December 5, 2018 9:25:45 AM
Rank: Newbie
Groups: Member

Joined: 11/22/2018
Posts: 4
I found 3
eo_support
Posted: Wednesday, December 5, 2018 11:13:08 AM
Rank: Administration
Groups: Administration

Joined: 5/27/2007
Posts: 20,821
That looks normal. So I am not sure what else we can tell you. Can you try to enable remote debugging and see if you can find anything through debugger? See here for more details:

https://www.essentialobjects.com/doc/webbrowser/advanced/debug.aspx


You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.