Logo
My Account |  Site Map | Contact Us  
Welcome Guest Search | Active Topics | Sign In | Register

EO.PDF: Win32 Error: 299 Options
code-factory
Posted: Tuesday, January 8, 2019 9:47:22 AM
Rank: Newbie
Groups: Member

Joined: 1/8/2019
Posts: 1
Hallo,

on the computer of one of our test engineers we get an exception when he tries to generate a PDF:
"Win32 Error: 299" (which is ERROR_PARTIAL_COPY).

The exact stack trace of this is

Quote:

[6248] bei EO.Internal.jm.a(Exception A_0, Boolean A_1)
[6248] bei EO.Internal.jm.a(Int32 A_0, String A_1, Boolean A_2)
[6248] bei EO.Internal.arl.a(IntPtr A_0, IntPtr A_1, Int32 A_2)
[6248] bei EO.Internal.jm.b.a()
[6248] bei EO.Internal.jm.b.a(String[] A_0, String A_1, String A_2, String A_3, String A_4)
[6248] bei EO.Internal.jm.a(Boolean& A_0, String[] A_1, String A_2, String A_3, String A_4, String A_5)
[6248] bei EO.Internal.jm.a(String[] A_0, String A_1, String A_2, String A_3, String A_4)
[6248] bei EO.Internal.jm.o.c()
[6248] bei EO.Internal.jm.o.f()
[6248] bei EO.Internal.jm.l()
[6248] bei EO.Internal.jm.a(Boolean& A_0, String[] A_1, String A_2, String A_3, String A_4, String A_5)
[6248] bei EO.Internal.jm.a(String[] A_0, String A_1, String A_2, String A_3, String A_4)
[6248] bei EO.Internal.awn.e()
[6248] bei EO.WebEngine.Engine.Start()
[6248] bei EO.Internal.sx.b()
[6248] bei EO.Internal.np.a(Int32 A_0, sx& A_1)
[6248] bei EO.Internal.al7.a(av A_0, Int32 A_1, sx& A_2)
[6248] bei EO.Internal.o9..ctor(av A_0, HtmlToPdfOptions A_1)
[6248] bei EO.Pdf.HtmlToPdfSession.a(WindowsIdentity A_0, HtmlToPdfOptions A_1)
[6248] bei EO.Pdf.HtmlToPdfSession..ctor(HtmlToPdfOptions A_0)
[6248] bei EO.Pdf.HtmlToPdf.ConvertHtml(String html, PdfDocument doc, HtmlToPdfOptions options)
[6248] bei SD.Reporting.PDFGenerator.PdfGenerator.HtmlToPdfResult(String reportText, String cl0Page, String pageHeader)


I poked around in the obfuscated EO.PDF code with a decompiler and it seems that EO.PDF creates a new process and tries to write to it with WriteProcessMemory(). This fails, though.

Is there a solution for this problem? The exact assembly version of EO.Base.dll is 16.2.1.0.

Our test engineer has Windows 10, 1703.

Thanks,
Steven
eo_support
Posted: Tuesday, January 8, 2019 2:40:42 PM
Rank: Administration
Groups: Administration

Joined: 5/27/2007
Posts: 21,094
Hi,

We are not aware of such error. As a test, can you try the latest build and see if it works for you?

Thanks!


You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.