Logo
My Account |  Site Map | Contact Us  
Welcome Guest Search | Active Topics | Sign In | Register

Issue with modal dialogs on FireFox 13 Options
Tess Barnes
Posted: Thursday, June 7, 2012 4:43:37 AM
Rank: Advanced Member
Groups: Member

Joined: 8/24/2007
Posts: 130
Hi,

I upgraded to Firefox 13 this morning, and have discovered an issue.

We make frequent use of modal dialogs in our application. When shown, the modal dialog sets the BackShadColor to black and BackShadeOpacity to 20.

When run on Firefox 13, we get a purely black background. Changing the BackShadeOpacity has no effect.

I realise that this may well be a bug (or "feature") in version 13, but have found nothing on the forums discussing this.

Please could you investigate, as many of our users are on Firefox, and this is cause us some concern. If it is possible for a quick fix on this I would be extremely grateful, as this has suddently become a LIVE issue for us, now that v13 is rolling out.

Regards
Phil

PS. On further investigation, it would appear that for some reason, the 'opacity' CSS value is not being set from the BackShadeOpacity property on Firefox 13 (although this was fine in Firefox 12)
eo_support
Posted: Thursday, June 7, 2012 4:04:14 PM
Rank: Administration
Groups: Administration

Joined: 5/27/2007
Posts: 21,194
Hi,

Thanks for reporting this issue. We have posted a new build (2012.0.20) that should fix this problem. Please download the new build from our download page.

The root of the problem is older version of FireFox uses "moz-opacity" to specify opacity. With now everyone else supports "opacity" CSS property, they switched and stopped supporting "moz-opacity" (I do not know why they do that). The new build checks FireFox version and uses "opacity" instead for newer FireFox.

Thanks!
Tess Barnes
Posted: Friday, June 8, 2012 9:33:33 AM
Rank: Advanced Member
Groups: Member

Joined: 8/24/2007
Posts: 130
That's fixed it. Thank you.
eo_support
Posted: Friday, June 8, 2012 9:49:22 AM
Rank: Administration
Groups: Administration

Joined: 5/27/2007
Posts: 21,194
Great. Thanks for confirming the fix!
Malvin Reyes
Posted: Thursday, August 16, 2012 6:17:55 AM
Rank: Newbie
Groups: Member

Joined: 9/7/2010
Posts: 3
I am encountering same problem but my version is EO.Web Controls Suite (2010) Developer License - Corporate Bundle can I use the fixed version? Is there any cost for this?

Can you give us consideration on this matter we are only updating because of this issue.

thanks!
eo_support
Posted: Thursday, August 16, 2012 9:01:49 AM
Rank: Administration
Groups: Administration

Joined: 5/27/2007
Posts: 21,194
Hi Malvin,

We have replied you through private message. You can click the "inbox" link at the top of the forum to view the message.

Thanks!
John Foley
Posted: Thursday, October 4, 2012 10:21:49 AM
Rank: Member
Groups: Member

Joined: 9/6/2008
Posts: 29
Hi Support,

Is there an update for our current order available that will fix this issue in firefox? If so, Can you let me know where and how I can get it?

Thanks!
eo_support
Posted: Thursday, October 4, 2012 11:24:37 AM
Rank: Administration
Groups: Administration

Joined: 5/27/2007
Posts: 21,194
Hi John,

No. The fixes are only down in the current version. We provide free upgrade for one year, so if you are still within one year of the purchase, then you can download and use the new version (also make sure you go to your license key page to get a new license key).

Thanks!
David
Posted: Wednesday, November 6, 2013 1:32:19 AM
Rank: Advanced Member
Groups: Member

Joined: 10/21/2009
Posts: 39
I have the same problem. I purchased EO.Web Controls Suite (2012) .
Is there a fix available for me?
eo_support
Posted: Wednesday, November 6, 2013 9:59:34 AM
Rank: Administration
Groups: Administration

Joined: 5/27/2007
Posts: 21,194
Hi David,

We have sent the download location for the latest EO.Web 2012 build to you through private message. That build is much newer than the build that fixed the problem, so it should also have the fix. You can click "Inbox" on top of the forum to view the message.

Thanks!


You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.