Logo
My Account |  Site Map | Contact Us  
Welcome Guest Search | Active Topics | Sign In | Register

Enable Ads to play Options
ToinK
Posted: Friday, November 8, 2019 9:46:55 AM
Rank: Newbie
Groups: Member

Joined: 11/8/2019
Posts: 2
Hi,

Is there an equivalent command or property for eo webbrowser to "Allow" Ads in site setting? And also "Allow Audio"?

I'm having issue playing my ads using your browser control.

Hoping for your assistance.

Thanks!
eo_support
Posted: Friday, November 8, 2019 10:54:47 AM
Rank: Administration
Groups: Administration

Joined: 5/27/2007
Posts: 21,675
Hi,

Unfortunately no. There is no site settings support in EO.WebBrowser. However you should still be able to play audio/video though. What issues are you having when you try to play it?

Thanks!
ToinK
Posted: Friday, November 8, 2019 8:14:47 PM
Rank: Newbie
Groups: Member

Joined: 11/8/2019
Posts: 2
Hi,

Thanks for the reply.

So far, the video is not playing. Just a black screen.
I tried playing it in Chrome, first time i tried its also a black screen, but when i adjust the site setting the video played already. So i was hoping if i do the same thing with the control, it might run.

Actually I test it on another unit the video played using the eo browser but no sounds. Tried replicating options from that unit to the other unit but no luck.
eo_support
Posted: Monday, November 11, 2019 6:55:24 AM
Rank: Administration
Groups: Administration

Joined: 5/27/2007
Posts: 21,675
Hi,

Can you provide a Url to us so that we can test it here?

Thanks!


You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.