Logo
My Account |  Site Map | Contact Us  
Welcome Guest Search | Active Topics | Sign In | Register

WebBrowser keyboard focus not on element when selected via touch Options
Ingolf
Posted: Friday, July 3, 2020 9:17:35 AM
Rank: Newbie
Groups: Member

Joined: 7/3/2020
Posts: 3
Hello,
we a are using EO.WebBrowser.Winform on a control that is loaded into another application as a plug in.

Within the browser we display a web page for user interaction. When you touch on a control on the web page it gets displayed like it has the focus. But when you try to write something via the keyboard, nothing happens. It seems that the keyboard input focus stays on the control that was last selected outside the browser.

This has worked fine with version 19.2.42.0.
We noticed this behavior with version 20.0.81.0 and it is still present with 20.1.88.0
eo_support
Posted: Monday, July 6, 2020 3:39:06 PM
Rank: Administration
Groups: Administration

Joined: 5/27/2007
Posts: 22,331
Hi,

We tested this here and it seems to work fine. Can you try to isolate the problem into a test project and send us the test project? See here for more details:

https://www.essentialobjects.com/forum/test_project.aspx

Thanks!
eo_support
Posted: Tuesday, July 7, 2020 3:09:29 PM
Rank: Administration
Groups: Administration

Joined: 5/27/2007
Posts: 22,331
Hi,

We have received the test project and found the root of the problem. The scenario that triggers the problem is when you use the Windows.Forms version of the WebControl inside a WPF application. We will change our code to correctly handle this scenario so that our next build will work correctly.

Thanks!
Ingolf
Posted: Monday, July 20, 2020 10:36:57 AM
Rank: Newbie
Groups: Member

Joined: 7/3/2020
Posts: 3
Hi,
can you provide an estimate when the next version will be released?
eo_support
Posted: Monday, July 20, 2020 3:57:25 PM
Rank: Administration
Groups: Administration

Joined: 5/27/2007
Posts: 22,331
Hi,

We have already fixed this issue on our end but there are a few other unrelated issues that we are trying to resolve before posting an update. I would expect the new build to be out around the end of the month.

Thanks!
eo_support
Posted: Monday, July 27, 2020 3:27:20 PM
Rank: Administration
Groups: Administration

Joined: 5/27/2007
Posts: 22,331
Hi,

This is just to let you know that we have posted a new build that should resolve this issue. You can download the new build from our download page. Please take a look and let us know how it goes.

Thanks!
Ingolf
Posted: Tuesday, July 28, 2020 11:26:45 AM
Rank: Newbie
Groups: Member

Joined: 7/3/2020
Posts: 3
Hi,
it goes perfectly fine. The issue is resolved.
Good work.

Thanks
eo_support
Posted: Tuesday, July 28, 2020 11:42:21 AM
Rank: Administration
Groups: Administration

Joined: 5/27/2007
Posts: 22,331
Great. Thanks for confirming the fix!


You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.