Logo
My Account |  Site Map | Contact Us  
Welcome Guest Search | Active Topics | Sign In | Register

OSK and 64-bit EO webbrowser Options
JW
Posted: Tuesday, September 28, 2021 8:04:43 AM
Rank: Advanced Member
Groups: Member

Joined: 2/8/2019
Posts: 32
We have been using the 32-bit version of EO (21.2.47) from Nuget on Windows 10 20H2 (on a Panasonic Tablet).

Our application runs as expected, and when pressing on an input box in the web browser, the on screen keyboard (OSK) is displayed. You can use this to enter text.

We've just moved to the 64-bit version of EO (downloaded as part of the installer pack from this site).

To move from the 32-bit version to the 64-bit version we have replaced the following:
- EO.Base.dll
- EO.WebBrowser.dll
- EO.WebBrowser.Wpf.dll
- EO.WebEngine.dll
- eowp.exe

The application runs just fine after doing this, and when pressing on an input box in the web browser, the on screen keyboard (OSK) is displayed. However, when you type using OSK, nothing is entered into the input box (i.e. the keys highlight on the keyboard, but no text appears).

If you remove focus from the input box, the OSK disappears.

Is there any additional work required in our application to integrate the 64-bit version of EO? Is it expected that input from the OSK should work on both the 32-bit and 64-bit versions?

Thanks,
Joe
eo_support
Posted: Tuesday, September 28, 2021 9:49:04 PM
Rank: Administration
Groups: Administration

Joined: 5/27/2007
Posts: 23,072
Hi,

We are able to reproduce the problem. It should work just out of box and you shouldn't need to do anything. We will reply here again once we find anything.

Thanks!
eo_support
Posted: Thursday, October 7, 2021 9:52:38 AM
Rank: Administration
Groups: Administration

Joined: 5/27/2007
Posts: 23,072
Hi,

This is just to let you know that we have found the root of the problem. The fix will be in our next build and we will reply here again when the new build is posted.

Thanks!
eo_support
Posted: Tuesday, October 12, 2021 3:04:09 PM
Rank: Administration
Groups: Administration

Joined: 5/27/2007
Posts: 23,072
Hi,

This is just to let you know that we have posted a new build that should resolve this issue. Please download the new build from our download page and let us know how it goes.

Thanks
JW
Posted: Wednesday, October 13, 2021 6:09:14 AM
Rank: Advanced Member
Groups: Member

Joined: 2/8/2019
Posts: 32
I can confirm the new release has resolved my issue.
eo_support
Posted: Wednesday, October 13, 2021 2:31:08 PM
Rank: Administration
Groups: Administration

Joined: 5/27/2007
Posts: 23,072
Great. Thanks for confirming!


You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.