Welcome Guest Search | Active Topics | Sign In | Register

Is the basic Menu free Options
Bradley
Posted: Sunday, June 3, 2007 5:12:59 AM
Rank: Newbie
Groups: Member

Joined: 6/3/2007
Posts: 5
I have downloaded your menu control and set it up to try and use it in a very basic way. I have selected one of the (free?!??!) styles, have not altered anything, have created a basic menu only 2 levels deep but when I run the project I get a message in IE. saying I need a licence?

Is there something I have to do to stop this?

Regards
Bradley
eo_support
Posted: Sunday, June 3, 2007 7:45:18 AM
Rank: Administration
Groups: Administration

Joined: 5/27/2007
Posts: 24,066
Hi Bradley,

Thanks for posting your message here. Did you use HTML text in your menu item? If you can post your menu definition here, we will take a look and see what triggered the license message -- or whether the license message should be triggered at all.

Thanks
Bradley
Posted: Sunday, June 3, 2007 9:11:58 AM
Rank: Newbie
Groups: Member

Joined: 6/3/2007
Posts: 5
Hi, thanks for the prompt response. Here is the code for the menu I have put together.

<eo:Menu ID="Menu1" runat="server" ControlSkinID="MSDN" Width="60%" >
<TopGroup>
<Items>
<eo:MenuItem NavigateUrl="~/Content.aspx" Text-Html="Home" HoverStyle-CssClass="menu_toplevel_holder" Width="100">
</eo:MenuItem>
<eo:MenuItem Text-Html="About Us" Width="100">
<SubMenu>
<Items>
<eo:MenuItem Text-Html="Vision &amp; Mission" NavigateUrl="~/AboutUs/VisionAndMission.aspx">
</eo:MenuItem>
<eo:MenuItem Text-Html="Our People" NavigateUrl="~/AboutUs/OurPeople.aspx">
</eo:MenuItem>
<eo:MenuItem Text-Html="Press Room" NavigateUrl="~/AboutUs/PressRoom.aspx">
</eo:MenuItem>
<eo:MenuItem Text-Html="Contact Us" NavigateUrl="~/AboutUs/ContactUs.aspx">
</eo:MenuItem>
<eo:MenuItem Text-Html="Find Us" NavigateUrl="~/AboutUs/FindUs.aspx">
</eo:MenuItem>
</Items>
</SubMenu>
</eo:MenuItem>
<eo:MenuItem Text-Html="Solutions" Width="100">
<SubMenu>
<Items>
<eo:MenuItem Text-Html="Consulting">
<SubMenu>
<Items>
<eo:MenuItem Text-Html="Change Management">
</eo:MenuItem>
<eo:MenuItem Text-Html="Strategy Management">
</eo:MenuItem>
</Items>
</SubMenu>
</eo:MenuItem>
<eo:MenuItem Text-Html="Technology" NavigateUrl="~/Solutions/Technology/Technology.aspx">
</eo:MenuItem>
<eo:MenuItem Text-Html="Learning">
</eo:MenuItem>
<eo:MenuItem Text-Html="Outsourcing">
</eo:MenuItem>
</Items>
</SubMenu>
</eo:MenuItem>
<eo:MenuItem Text-Html="Methodologies" Width="100" NavigateUrl="~/Methdologies/Methodologies.aspx">
</eo:MenuItem>
<eo:MenuItem Text-Html="Clients" Width="100">
<SubMenu>
<Items>
<eo:MenuItem Text-Html="Mining" NavigateUrl="~/Clients/MiningClients.aspx">
</eo:MenuItem>
<eo:MenuItem Text-Html="Financial Services" NavigateUrl="~/Clients/MiningClients.aspx">
</eo:MenuItem>
<eo:MenuItem Text-Html="Energy" NavigateUrl="~/Clients/Energy.aspx">
</eo:MenuItem>
<eo:MenuItem Text-Html="Public Sector">
</eo:MenuItem>
<eo:MenuItem Text-Html="Manufacturing">
</eo:MenuItem>
</Items>
</SubMenu>
</eo:MenuItem>
<eo:MenuItem Text-Html="Careers">
</eo:MenuItem>
</Items>
</TopGroup>
</eo:Menu>

The 'Change Management' and 'Strategy Management' menus are at the 3rd level. I would be greatful if you could let me know what could have triggered the licence message.

Regards
Bradley
eo_support
Posted: Sunday, June 3, 2007 10:15:22 AM
Rank: Administration
Groups: Administration

Joined: 5/27/2007
Posts: 24,066
Hi Bradley,

Try to remove HoverStyle-CssClass="menu_toplevel_holder" in the following item:

Code: HTML/ASPX
<eo:MenuItem 
    NavigateUrl="~/Content.aspx" 
    Text-Html="Home" 
    HoverStyle-CssClass="menu_toplevel_holder" 
    Width="100">


If you would like to customize the top level's background as a whole, you can do it on the HTML elements that holds the menu. But if you do it on the menu itself, it would trigger the license message.

Thanks
Bradley
Posted: Wednesday, June 6, 2007 12:29:04 AM
Rank: Newbie
Groups: Member

Joined: 6/3/2007
Posts: 5
Hi

I have tried removing the hover style css but I am still getting the licence message. Here is the menu code as it stands. Any further suggestions would be much appreciated.

<eo:Menu ID="Menu1" runat="server" ControlSkinID="MSDN" Width="60%" >
<TopGroup>
<Items>
<eo:MenuItem NavigateUrl="~/Content.aspx" Text-Html="Home" Width="100">
</eo:MenuItem>
<eo:MenuItem Text-Html="About Us" Width="100">
<SubMenu>
<Items>
<eo:MenuItem Text-Html="Vision &amp; Mission" NavigateUrl="~/AboutUs/VisionAndMission.aspx">
</eo:MenuItem>
<eo:MenuItem Text-Html="Our People" NavigateUrl="~/AboutUs/OurPeople.aspx">
</eo:MenuItem>
<eo:MenuItem Text-Html="Press Room" NavigateUrl="~/AboutUs/PressRoom.aspx">
</eo:MenuItem>
<eo:MenuItem Text-Html="Contact Us" NavigateUrl="~/AboutUs/ContactUs.aspx">
</eo:MenuItem>
<eo:MenuItem Text-Html="Find Us" NavigateUrl="~/AboutUs/FindUs.aspx">
</eo:MenuItem>
</Items>
</SubMenu>
</eo:MenuItem>
<eo:MenuItem Text-Html="Solutions" Width="100">
<SubMenu>
<Items>
<eo:MenuItem Text-Html="Consulting">
<SubMenu>
<Items>
<eo:MenuItem Text-Html="Change Management">
</eo:MenuItem>
<eo:MenuItem Text-Html="Strategy Management">
</eo:MenuItem>
</Items>
</SubMenu>
</eo:MenuItem>
<eo:MenuItem Text-Html="Technology" NavigateUrl="~/Solutions/Technology/Technology.aspx">
</eo:MenuItem>
<eo:MenuItem Text-Html="Learning">
</eo:MenuItem>
<eo:MenuItem Text-Html="Outsourcing">
</eo:MenuItem>
</Items>
</SubMenu>
</eo:MenuItem>
<eo:MenuItem Text-Html="Methodologies" Width="100" NavigateUrl="~/Methdologies/Methodologies.aspx">
</eo:MenuItem>
<eo:MenuItem Text-Html="Clients" Width="100">
<SubMenu>
<Items>
<eo:MenuItem Text-Html="Mining" NavigateUrl="~/Clients/MiningClients.aspx">
</eo:MenuItem>
<eo:MenuItem Text-Html="Financial Services" NavigateUrl="~/Clients/MiningClients.aspx">
</eo:MenuItem>
<eo:MenuItem Text-Html="Energy" NavigateUrl="~/Clients/Energy.aspx">
</eo:MenuItem>
<eo:MenuItem Text-Html="Public Sector">
</eo:MenuItem>
<eo:MenuItem Text-Html="Manufacturing">
</eo:MenuItem>
</Items>
</SubMenu>
</eo:MenuItem>
<eo:MenuItem Text-Html="Careers">
</eo:MenuItem>
</Items>
</TopGroup>
</eo:Menu>

Regards
Bradley
Bradley
Posted: Thursday, June 7, 2007 4:11:38 AM
Rank: Newbie
Groups: Member

Joined: 6/3/2007
Posts: 5
HI Guys

I really need a response on this. I am still getting the licence message with the code I put in my last post.

Regards
Bradley

eo_support
Posted: Thursday, June 7, 2007 7:10:22 AM
Rank: Administration
Groups: Administration

Joined: 5/27/2007
Posts: 24,066
Hi Gradley,

Sorry about the delay. We looked into the issue and see the license message is triggered by the Width property on the MenuItem. So you will want to remove those. If you want the menu item to evenly spread out, you can set TopLevelAlign to "None". That should give you similar result.

Thanks
Bradley
Posted: Thursday, June 7, 2007 7:42:43 AM
Rank: Newbie
Groups: Member

Joined: 6/3/2007
Posts: 5
Hi Support

Thanks very much, that does seem to have sorted out the problem.

Regards
Bradley


You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.